UNTUNG TANPA MENAJA

RM50 JA DAFTAR UNTUK KOMISYEN 85PERCENT

RM50 JA DAFTAR UNTUK KOMISYEN 85PERCENT
Klik dan add untuk maklumat lanjut

Saturday, March 9, 2013

Detik kian terasa ''SPM'12''


Assalamualaikum kaki blogger, ^_^ rajin-rajinlah follow ye.

Nak post apa kali ni ye. . . Um,result SPM pun dah dekat. =.= SPM!!!

20/3/2013.Ya ALLAH,detik kian terasa.Tidur tak senang,makan tak selera,mandi basah sikit-sikit ja.Haha.

Fikir-fikirkan baliklah,menyesal tiada gunanya! Saya bukannya macam kawan-kawan,semua HEBAT-HEBAT,PANDAI-PANDAI.Bagi yang nak ambil SPM tu,jangan lah korang main-main,belajar betul-betul dari FORM 4 lagi.Bukannya LAST MINIT.

Budak-budak LAKI lah katakan,pelajar HOSTEL pulak tu.Faham-fahamlah.Hehe.Perkataan FLY selalu di kepala otak ni.Tak serik-serik kena tindakan disiplin.Ish3.

Mmm, RESULT3! Minta kawan-kawan doa-doakan ye.
Dah tak boleh undur masa.Boleh berharap,berdoa dan bertawakal jela.
Harap-harap OK.Amin.emm, tak tau nak tai papa dah.MALAS nak fikir pasal result ni TETAPI tak boleh lari.Hehe.

Terima jelar.

8 comments:

  1. adk akk pun ad tunggu result spm...tapi dia cam relax je..x de perasaan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. yg tu xleh watpelar. . . =D. .

      muka ja relax. haha. try tnya tengok. mesti dia cakap ''JANGAN TANYA'' hehe

      Delete
  2. yeah waiting for my result jugak . Insyaallah sama sama cemerlang :)
    done follow kau .

    ReplyDelete
  3. gdluck ye
    follow sini..ke 15..jemput singgah ke blog Yumida

    ReplyDelete